Ultrazpracovaní lidé : proč nedokážeme přestat jíst věci, které nejsou jídlo, a co s tím?
Vydejte se na fascinující a zároveň děsivou cestu do světa ultrazpracovaných potravin. S pomocí vědy odhalíte, co skutečně jíte a proč moderní strava vede spíše než ke zdraví a rovnováze k chronickým nemocem, duševním chorobám a závislostem. Kromě nečekaného složení běžných potravin rozkrývá Chris van Tulleken také znepokojivé … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 408 stran ; 22 cm
- Vydáno
-
V Brně :
Jan Melvil Publishing,
2024
- Vydání
- Vydání první
- Edice
- Pod povrchem
- Témata
- Popis jednotky
- Přeloženo z angličtiny
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
- ISBN
- 978-80-7555-216-7