Ultrazpracovaní lidé : proč nedokážeme přestat jíst věci, které nejsou jídlo, a co s tím?

Chci si vypůjčit

Vydejte se na fascinující a zároveň děsivou cestu do světa ultrazpracovaných potravin. S pomocí vědy odhalíte, co skutečně jíte a proč moderní strava vede spíše než ke zdraví a rovnováze k chronickým nemocem, duševním chorobám a závislostem. Kromě nečekaného složení běžných potravin rozkrývá Chris van Tulleken také znepokojivé celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Chris van Tulleken, 1978-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
408 stran ; 22 cm
Vydáno
V Brně : Jan Melvil Publishing, 2024
Vydání
Vydání první
Edice
Pod povrchem
Témata
Popis jednotky
Přeloženo z angličtiny
Bibliografie
Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
ISBN
978-80-7555-216-7

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1527.684
Absenčně
Načítá se…
Vol.výběr
VV 0p
613.2 TUL 2-1527.684