Ultrazpracovaní lidé : proč nedokážeme přestat jíst věci, které nejsou jídlo, a co s tím?

Chci si vypůjčit

Vydejte se na fascinující a zároveň děsivou cestu do světa ultrazpracovaných potravin. S pomocí vědy odhalíte, co skutečně jíte a proč moderní strava vede spíše než ke zdraví a rovnováze k chronickým nemocem, duševním chorobám a závislostem. Kromě nečekaného složení běžných potravin rozkrývá Chris van Tulleken také znepokojivé celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Chris van Tulleken, 1978-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
408 stran ; 22 cm
Vydáno
V Brně : Jan Melvil Publishing, 2024
Vydání
Vydání první
Edice
Pod povrchem
Témata
Popis jednotky
Přeloženo z angličtiny
Bibliografie
Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
ISBN
978-80-7555-216-7

MARC

LEADER 00000nam a2200000 i 4500
001 nkc20243614744
003 CZ PrNK
005 20240802102918.0
007 ta
008 240712s2024 xr e f 001 0 cze
015 |a cnb003614744 
020 |a 978-80-7555-216-7  |q (brožováno) 
035 |a (OCoLC)1455302030 
040 |a OLA001  |b cze  |e rda 
041 1 |a cze  |h eng 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a 613.26/.29  |2 MRF 
080 |a 613.2  |2 MRF 
080 |a 641.1  |2 MRF 
080 |a (0.062)  |2 MRF 
100 1 |a Tulleken, Chris van,  |d 1978-  |7 jo20181006789  |4 aut 
240 1 0 |a Ultra-processed people.  |l Česky 
245 1 0 |a Ultrazpracovaní lidé :  |b proč nedokážeme přestat jíst věci, které nejsou jídlo, a co s tím? /  |c Chris Van Tulleken 
250 |a Vydání první 
264 1 |a V Brně :  |b Jan Melvil Publishing,  |c 2024 
300 |a 408 stran ;  |c 22 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Pod povrchem 
500 |a Přeloženo z angličtiny 
504 |a Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík 
650 0 7 |a potravinářský průmysl  |7 ph115837  |2 czenas 
650 0 7 |a potraviny  |7 ph115833  |2 czenas 
650 0 7 |a jídlo  |7 ph634636  |2 czenas 
650 0 7 |a výroba potravin  |7 ph301374  |2 czenas 
650 0 7 |a výživa člověka  |7 ph127487  |2 czenas 
650 0 7 |a nutriční hodnota potravin  |7 ph184828  |2 czenas 
650 0 9 |a food industry  |2 eczenas 
650 0 9 |a foodstuffs  |2 eczenas 
650 0 9 |a food  |2 eczenas 
650 0 9 |a food production  |2 eczenas 
650 0 9 |a human nutrition  |2 eczenas 
650 0 9 |a nutritive value of foods  |2 eczenas 
653 0 |a ultrazpracované potraviny 
655 7 |a populárně-naučné publikace  |7 fd131864  |2 czenas 
655 9 |a popular works  |2 eczenas 
830 0 |a Pod povrchem  |0 s 
910 2 |a BOA001  |b 2-1527.684 
990 |a BK 
991 |b 202407  |c NOV 
995 |a 01 
996 6 |b 2610975091  |c 2-1527.684  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 3  |p p.v.  |w 001970964  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P  |t BOA001.MZK01001901814.MZK50001970964000010 
996 7 |b 2610975092  |c 2-1527.684  |l Vol.výběr  |r VV 0p  |n 3  |p p.v.  |h 613.2 TUL  |w 001970964  |u 000020  |a 0  |e BOA001  |j MZK50  |s A  |t BOA001.MZK01001901814.MZK50001970964000020