Jak péci cukroví, pečivo a moučníky : tradičně, zdravě a vegetariánsky

Get it

Receptář je plodem kulinářské virtuozity Ing. Elišky Škvařilové a paní Jiřiny Borkové. Nová kvalita, kterou obě autorky přinášejí spočívá v umění "ozdravit" cukroví a moučníky bez újmy na jejich chutnosti. Kniha obsahuje 108 takovýchto receptů, z nich většina má i svoji bezvaječnou variantu. Pro srovnání uvádějí autorky i full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Eliška Škvařilová, 1957-
Other Authors
Jiřina Borková, 1930-
Document Type
Books
Physical Description
128 stran, 8 nečíslovaných stran obrazových příloh : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm
Published
[Praha] : EB, [2002]
Edition
3. rozšířené vydání
Subjects
Item Description
EB nakladatelství - Eva Babická ve spolupráci s nakladatelstvím Votobia
ISBN
80-7198-539-2
Suggest for digitization
Suggest for digitization

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
In-house only
Loading…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1531.783