Jak péci cukroví, pečivo a moučníky : tradičně, zdravě a vegetariánsky
Receptář je plodem kulinářské virtuozity Ing. Elišky Škvařilové a paní Jiřiny Borkové. Nová kvalita, kterou obě autorky přinášejí spočívá v umění "ozdravit" cukroví a moučníky bez újmy na jejich chutnosti. Kniha obsahuje 108 takovýchto receptů, z nich většina má i svoji bezvaječnou variantu. Pro srovnání uvádějí autorky i … full description
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Other Authors
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 128 stran, 8 nečíslovaných stran obrazových příloh : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm
- Published
-
[Praha] :
EB,
[2002]
- Edition
- 3. rozšířené vydání
- Subjects
- Item Description
- EB nakladatelství - Eva Babická ve spolupráci s nakladatelstvím Votobia
- ISBN
- 80-7198-539-2
- Suggest for digitization
- Suggest for digitization