Pohostinství a gastronomie 1 : učebnice pro SOŠ a SOU : v souladu s RVP SOV. Potraviny

Get it

Obsah učebnic Pohostinství a gastronomie byl sestaven podle nejnovějších RVP SOV. Svojí strukturou odráží ale i nezastavitelný vývoj v oboru, který zahrnuje například umět zacházet s nejmodernějším vybavením, rozumět technologiím či osvojit si nové pracovní postupy a metody. Dále také nová témata, jakými jsou komunikace v týmu, full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Frank Brandes
Other Authors
Heike Harten, Conrad Krödel, Marco Voll, Thomas Wolffgang, Marie Braná , Marie Maliňáková, 1972- , Kateřina Kadlecová, Eliška Běloušková Zemanová, 1994-
Document Type
Books
Physical Description
180 stran : barevné ilustrace ; 30 cm
Published
Praha : Taktik, 2024
Edition
1. vydání
Subjects
Item Description
Přeloženo z němčiny
Obsahuje rejstřík
ISBN
978-80-7563-773-4

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
In-house only
Loading…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-1542.064
Outside loan
Loading…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-1542.064