Pohostinství a gastronomie 1 : učebnice pro SOŠ a SOU : v souladu s RVP SOV. Potraviny
Obsah učebnic Pohostinství a gastronomie byl sestaven podle nejnovějších RVP SOV. Svojí strukturou odráží ale i nezastavitelný vývoj v oboru, který zahrnuje například umět zacházet s nejmodernějším vybavením, rozumět technologiím či osvojit si nové pracovní postupy a metody. Dále také nová témata, jakými jsou komunikace v týmu, … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- , , , , , , ,
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 180 stran : barevné ilustrace ; 30 cm
- Vydáno
-
Praha :
Taktik,
2024
- Vydání
- 1. vydání
- Témata
- Popis jednotky
- Přeloženo z němčiny
Obsahuje rejstřík - ISBN
- 978-80-7563-773-4