Pohostinství a gastronomie 1 : učebnice pro SOŠ a SOU : v souladu s RVP SOV. Potraviny

Chci si vypůjčit

Obsah učebnic Pohostinství a gastronomie byl sestaven podle nejnovějších RVP SOV. Svojí strukturou odráží ale i nezastavitelný vývoj v oboru, který zahrnuje například umět zacházet s nejmodernějším vybavením, rozumět technologiím či osvojit si nové pracovní postupy a metody. Dále také nová témata, jakými jsou komunikace v týmu, celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Frank Brandes, 1968-
Další autoři
Heike Harten , Conrad Krödel, 1978- , Marco Voll, Thomas Wolffgang, Marie Braná , Marie Maliňáková, 1972- , Kateřina Kadlecová, Eliška Běloušková Zemanová, 1994-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
180 stran : barevné ilustrace ; 30 cm
Vydáno
Praha : Taktik, 2024
Vydání
1. vydání
Témata
Popis jednotky
Přeloženo z němčiny
Obsahuje rejstřík
ISBN
978-80-7563-773-4

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-1542.064
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-1542.064