Průmyslové zpracování jatečné drůbeže

Chci si vypůjčit

První souhrnné zpracování rozsáhlé látky drůbežářské technologie. Autoři uvádějí zkušenosti získané v našich nejlepších závodech i poznatky z ostatních zemí. Závěrečné kapitoly se zabývají otázkami hygieny a sanitace na drůbežích jatkách, veterinárním dozorem a čistěním odpadních vod z drůbežích jatek.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Vítězslav Orel, 1926-2015
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
266 s., příl.
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1962
Vydání
1. vyd.
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0476.184
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0476.184