Koření : příručka pro kuchaře : jak vybírat a používat koření v kuchyni

Chci si vypůjčit

Více jak 50 druhů koření a 35 kořenicích směsí. Základní recepty použití s podrobnými návody krok za krokem, doplněné barevnými fotografiemi. Koření jako dekorace a vonné dárky.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Sallie Morris
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
128 s. : barev. il. ; 22 cm
Vydáno
Praha : Svojtka & Co., 2002
Vydání
České vyd. 1.
Edice
Ilustrovaná encyklopedie krok za krokem
Témata
Popis jednotky
Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius
Bibliografie
Obsahuje rejstřík
ISBN
80-7237-574-1

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Dostupnost nelze načíst
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1108.875