Potravinářství, hotelnictví

Chci si vypůjčit

Publikaci lze využít pro rozšíření poznatků o naší i světové historii z hlediska výše zmíněných oborů. Kapitola věnovaná potravinářství mapuje jeho dějiny v období od pravěku do 20. století; kapitola hotelnictví pak dějiny tohoto oboru v období starověku až renesance, krátce hovoří i o hotelnictví v současné době. Publikace celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Dušan Čurda, 1929-
Další autoři
Karel Holub, 1946-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
33 s. : il. ; 29 cm
Vydáno
Praha : Scientia, pedagogické nakladatelství, 2004
Vydání
1. vyd.
Edice
Stručné dějiny oborů
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
80-7183-292-8

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Dostupnost nelze načíst
MZK
Sklad / do 1 hodiny
3-1133.259
Absenčně
Dostupnost nelze načíst
MZK
Sklad / do 1 hodiny
3-1133.259