Technologie přípravy pokrmů : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka, a pro hotelové školy

Chci si vypůjčit

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Hana Sedláčková, 1925-2020
Další autoři
Pavel Otoupal, 1935-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
^^^ sv. : barev. il. : 30 cm
Vydáno
Praha : Fortuna, 2004-^^^^
Vydání
3., přeprac. vyd.
Témata
Popis jednotky
Obálkový podnázev: učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy
Dotisk 2007
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
80-7168-912-2
Obsah
1. 2004. 85 s., [8] s. barev. obr. příl.

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
1. učebnice 3-1166.489
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
1. učebnice 3-1166.489