Technologie přípravy pokrmů : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka, a pro hotelové školy
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu … full description
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Other Authors
- Document Type
- Books
- Physical Description
- ^^^ sv. : barev. il. : 30 cm
- Published
-
Praha :
Fortuna,
2004-^^^^
- Edition
- 3., přeprac. vyd.
- Subjects
- Item Description
- Obálkový podnázev: učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy
Dotisk 2007 - Bibliography
- Obsahuje bibliografii
- ISBN
- 80-7168-912-2
- Contents
- 1. 2004. 85 s., [8] s. barev. obr. příl.