Technologie přípravy pokrmů : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka, a pro hotelové školy

Get it

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Hana Sedláčková, 1925-2020
Other Authors
Pavel Otoupal, 1935-
Document Type
Books
Physical Description
^^^ sv. : barev. il. : 30 cm
Published
Praha : Fortuna, 2004-^^^^
Edition
3., přeprac. vyd.
Subjects
Item Description
Obálkový podnázev: učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy
Dotisk 2007
Bibliography
Obsahuje bibliografii
ISBN
80-7168-912-2
Contents
1. 2004. 85 s., [8] s. barev. obr. příl.

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
In-house only
Live Status Unavailable
MZK
Sklad / do 1 hodiny
1. učebnice 3-1166.489
Outside loan
Live Status Unavailable
MZK
Sklad / do 1 hodiny
1. učebnice 3-1166.489