Česká kuchyně : tradice, oblíbená jídla, recepty

Chci si vypůjčit

Kniha receptů oblíbených českých tradičních pokrmů.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Petr Stupka, 1956-
Další autoři
Jan Eliášek, 1971-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
76 s. : barev. il., mapy, portréty ; 22 cm
Vydáno
Český Krumlov : MCU, 2014
Vydání
Vyd. 1.
Edice
VisitBohemia guide
Témata
Popis jednotky
Název z obálky
Nad názvem: to nej--
Na obálce uvedeno: nové vyd.
ISBN
978-80-7339-118-8

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1338.593