Technologie a hygiena potravin živočišného původu
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 199 s. : il. ; 30 cm
- Vydáno
-
Brno :
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno,
2014
- Vydání
- Vyd. 1.
- Témata
- Popis jednotky
- Nad názvem: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Ústav hygieny a technologie masa
- ISBN
- 978-80-7305-722-0
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Prezenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
4-1337.978 | ||||
Prezenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
STM 6p
|
664 TEC | 4-1337.978 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Vol.výběr
|
VV 1p
|
664 TEC | 4-1337.978 |