Technologie a hygiena potravin živočišného původu

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Josef Kameník
Další autoři
Bohumíra Janštová, 1955-
Alena Saláková
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav hygieny a technologie masa
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
199 s. : il. ; 30 cm
Vydáno
Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, 2014
Vydání
Vyd. 1.
Témata
Popis jednotky
Nad názvem: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Ústav hygieny a technologie masa
ISBN
978-80-7305-722-0

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-1337.978
Prezenčně
Načítá se…
MZK
STM 6p
664 TEC 4-1337.978
Absenčně
Načítá se…
Vol.výběr
VV 1p
664 TEC 4-1337.978