Výroba kysaných mléčných výrobků

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Bohumil Hylmar, 1923-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
209 s. : il. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Bratislava : Státní nakladatelství technické literatury ; Alfa, 1986
Vydání
1. vyd.
Edice
Technika a technologie potravinářského průmyslu
Popis jednotky
Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius
Bibliografie
Obsahuje bibliografii

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Dostupnost nelze načíst
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-0899.868
Absenčně
Dostupnost nelze načíst
MZK
Sklad / do 24 hodin
TK-0227.886